Belépés Regisztráció

Székelyné Burja Ilona: „Úgy érzem, tennem kell, ezért maradtam életben”


Székelyné Burja Ilona: „Úgy érzem, tennem kell, ezért maradtam életben”

A Civilút Alapítvány Odaadó díjával azokat a civil szektorban tevékenykedő kiválóságokat ismerték el, akik különös odaadással dolgoznak a fogyatékossággal élőkért, az idősekért és a családokért; tevékenységükkel maradandó értéket teremtenek, közösségszervező vagy szakmai munkájuk példaként állítható a társadalom elé.  

Székelyné Burja Ilona, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének gazdasági vezetője, a Szervátültetettek Országos Szabadidő Sport, Turisztikai és Környezetvédelmi Egyesületének alapítója és elnöke a Magyar Szervátültetettek Szövetsége ajánlására a Civilút Alapítvány Odaadó díját nyerte Közösségi kategóriában.

Székelyné Burja Ilona, a szervátültetett emberek és családjuk segítésére tette fel az életét.  - Úgy érzem, tennem kell, ezért maradtam életben – mondja magáról. A gazdasági világválság idején, 2009-ben több mint egy évig önkéntes segítőként dolgozott éjt-nappallá téve azon, hogy a Magyar Szervátültetettek Szövetsége működőképes maradjon. Azóta a szövetség irányításában gazdasági vezetőként dolgozik.

Cimkék:
2022-01-13