Belépés Regisztráció

Odaadó Követi Rendszer


A Követi Rendszer az Odaadó Program személyes népszerűsítését szolgálja.

Az Odaadó Nagykövet és az Odaadó Követek segítik az Odaadó Program céljainak és szellemiségének bemutatását a közösség széles rétege számára. Hitvallásunk szerint a személyes ajánlás és elkötelezettség ösztönzi leginkább a szolgáltatókat és a felhasználókat, hogy az Odaadó Közösség tagjai legyenek, és regisztráljanak az oldalon.

Az Odaadó Nagykövete

Az Odaadó Nagykövet olyan ismert és elismert személyiség, aki képviseli az Odaadó szellemiségét, bemutatja működését és személyesen népszerűsíti azt a széles közvélemény számára, országos szinten. Az Odaadó Nagykövet megjelenésével építi és támogatja az Odaadó Program imázsát, megjelenik a kiadványokban, weboldalon. Büszkék vagyunk rá, hogy 2021 márciusától az Odaadó Nagyköveteként köszönthettük Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes művészt.

Az Odaadó Háziasszonya

Az Odaadó Háziasszonya olyan ismert és elismert személyiség, aki képviseli az Odaadó Program szellemiségét, bemutatja működését és személyesen népszerűsíti azt a széles közvélemény számára, országosan. Az Odaadó Háziasszonya megjelenésével építi és támogatja az Odaadó Program imázsát, megjelenik a kiadványokban, weboldalon és a rendezvényeken. Büszkék vagyunk rá, hogy 2021 májusától az Odaadó Háziasszonya Fodor Zsóka színművésznő.

Az Odaadó Követei

Az Odaadó Követek elsősorban lokális szinten, egy-egy közösségben népszerűsítik az Odaadó Programot, és mintegy mentorként segítik a közösség tagjainak regisztrációját. Odaadó Követ lehet minden olyan személy, aki szolgáltatóként vagy felhasználóként odaadással tesz az idősekért, viselkedésével, tetteivel példát mutat, odaadásával értéket képvisel, és vállalja, hogy személyes részvételével helyi szinten segíti az Odaadó Programot, bemutatja annak lehetőségeit.

Azok a települések is kijelölhetnek Odaadó Követet, amelyek együttműködési megállapodás alapján, települési szinten vesznek részt az Odaadó Programban.

Az Odaadó Követek feladatukat önkéntesen vállalják, díjazásban nem részesülnek. A Követeknek lehetőségük van az Odaadó honlapján való megjelenésre. Az Odaadó Követek jelentkezését várjuk az info@odaado.hu e-mail címen.

Az Odaadó Támogató Szakértője

A Támogató Szakértő tevékenységével, szakmai tapasztalatával, szakértőként segíti az Odaadó Program munkáját. Ennek keretében akár személyesen, akár online előadásokat tart, cikkeket ír, illetve részt vesz a programokon.