Belépés Regisztráció

Kik vagyunk?


Az Odaadó Portál a Civilút Alapítvány kezdeményezésére jött létre.

Azt valljuk, az idős kor nem betegség, hanem egy speciális élethelyzet. Egy olyan állapot, amely gondoskodást, odafigyelést, odaadást igényel.

Hisszük, hogy ennek az alapja a biztonság, a méltóság, a türelmes kommunikáció és a partneri együttműködés. Mi ehhez kínálunk platformot az időseknek és mindazon szervezeteknek, intézményeknek, vállalkozásoknak, akik velünk együtt hisznek ezen értékekben.

Segítünk, hogy a szenior korosztály is megtalálja azon szolgáltatókat, amelyek gondoskodónak és odaadónak vallják magukat.

Tudjuk, hogy az idősebb emberek rengeteg tapasztalattal, értékes tudással rendelkeznek.

Nálunk felkínálhatják szakértelmüket ellenszolgáltatásért cserébe vagy éppen önkéntes alapon.

Miért csináljuk?

A Civilút Alapítvány alapértékeivel összhangban azt valljuk, hogy aki felelősséggel, törődéssel fordul mások felé, az maga is jobban boldogul, nagyobb teljesítményre képes, és ezzel jobbá teszi szűkebb vagy tágabb közösségét, környezetét.

Ezt szolgálja az Odaadó Portál. Azokat a vállalkozókat, szolgáltatókat keressük, akik törődéssel, felelősséggel fordulnak az idősebb emberek, azaz a szüleink, nagyszüleink generációja felé.

Akik felismerik és megértik az ő elvárásaikat, szükségleteiket.

Akik tudják, hogy a biztonság, a kiszámíthatóság és a türelem milyen értéket jelent.

Akik méltósággal, valódi partnerként tekintenek az idősebbekre is.

Mert nem csak a húsz éveseké a világ…

 

ODAADÓ Program

Követi Rendszer – 2021

A Követi Rendszer az Odaadó Program személyes népszerűsítését szolgálja.

Az Odaadó Nagykövet és az Odaadó Követek segítik az Odaadó Program céljainak és szellemiségének bemutatását a közösség széles rétege számára. Hitvallásunk szerint a személyes ajánlás és elkötelezettség ösztönzi leginkább a szolgáltatókat és a felhasználókat, hogy az Odaadó Közösség tagjai legyenek, és regisztráljanak az oldalon.

Az Odaadó Nagykövete

Az Odaadó Nagykövet olyan ismert és elismert személyiség, aki képviseli az Odaadó szellemiségét, bemutatja működését és személyesen népszerűsíti azt a széles közvélemény számára, országos szinten. Az Odaadó Nagykövet megjelenésével építi és támogatja az Odaadó Program imázsát, megjelenik a kiadványokban, weboldalon.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2021 márciusától az Odaadó Nagyköveteként köszönthettük Trokán Péter Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes művészt.

Az Odaadó Háziasszonya

Az Odaadó Háziasszonya olyan ismert és elismert személyiség, aki képviseli az Odaadó Program szellemiségét, bemutatja működését és személyesen népszerűsíti azt a széles közvélemény számára, országosan. Az Odaadó Háziasszonya megjelenésével építi és támogatja az Odaadó Program imázsát, megjelenik a kiadványokban, weboldalon és a rendezvényeken.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2021 májusától az Odaadó Háziasszonya Fodor Zsóka színművésznő.

Az Odaadó Portál programja és fejlesztése a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. támogatásával valósult meg.