Belépés Regisztráció

Szolgáltatások


Az Odaadó Portál lehetőséget biztosít mindazoknak szolgáltatásuk hirdetésére, akik egyetértenek a Portál alapelveivel és megbízható, törődő segítséget szeretnének nyújtani az idősebb korosztálynak akár ellenszolgáltatásért, akár önkéntes alapon.

Ugyanígy, azok az idősek, akik szakértelmüket, tapasztalataikat szeretnék megosztani, a portálon lehetőségük van szolgáltatásukat hirdetni.

Az Odaadó Portál tájékoztatja Önt, hogy a weboldalon regisztrált Szolgáltatók mindegyike az alábbi nyilatkozatot tette:

Nyilatkozat

„Polgári- és büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy megfelelek az alábbi, megbízhatóságomra vonatkozó kritériumoknak:

  1.  A jóhiszeműség, a jóerkölcs és a tisztesség követelményeit szem előtt tartva járok el – illetőleg járnak el a képviseletemben eljáró személyek – azokkal a személyekkel szemben, akikkel a munkámon keresztül kerülök kapcsolatba.
  2. Szakterületemen magas minőségben és általában elvárható gondossággal végzem el – illetőleg végzik el a képviseletemben eljáró személyek – azt a munkát, amelynek elvégzésére megbízást kaptam.
  3. Amennyiben hibásan teljesítettem, vállalom a felelősséget és helyt állok a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szabályai szerint.
  4. Jelenleg nem állok az általam nyújtani kívánt szolgáltatással összefüggésben büntetőjogi eljárás hatálya alatt, valamint velem szemben nem született jogerős elmarasztaló ítélet.
  5. Nem állok jogerős foglalkozástól eltiltás hatálya alatt.
  6. Nem állok felszámolási, illetőleg végelszámolási eljárás hatálya alatt.
  7. Nem szerepelek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján közzétett „A jelentős összegű adóhiánnyal rendelkező adózók adatbázisa” és a „Végrehajtási eljárás alatt álló adózók listája” című dokumentumaiban.

Kijelentem, hogy a fenti kritériumok betartása és betartatása mellett elkötelezem magam azokkal a személyekkel szemben, akikkel az Odaadó Portálon keresztül kerülök kapcsolatba a jövőben.

Tudomásul veszem, hogy amennyiben a fentiek ellenére bárminemű, általam elkövetett visszaélés jut a Honlap tulajdonosának a tudomására, akkor a Honlap tulajdonosa megteszi a szükséges jogi lépéseket az illetékességgel és a hatáskörrel rendelkező hatóságok előtt.”

Az Odaadó Portál szolgáltatási köre folyamatosan bővül felhasználóinak visszajelzései és igényei alapján. 


Az oldal csak regisztrált felhasználók számára érhető el!

Kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon.

Belépés / Regisztráció