Belépés Regisztráció

Tiszacsegén is bemutatkozott a Civilút Alapítvány Odaadó Programja


Tiszacsegén is bemutatkozott a Civilút Alapítvány Odaadó Programja

Szeptember első hétvégéjén Tiszacsegén mutatkozott be a Civilút Alapítvány Odaadó Programja. Az alapítvány munkatársai a helyszínen részletesen ismertették a programot az érdeklődőknek. 

Tiszacsegén is bemutatkozott a Civilút Alapítvány Odaadó programja.  Az alapítvány munkatársai az érdeklődőknek személyesen is bemutatták az Odaadó Programot, amely  tulajdonképpen egy internetes oldalon jelenik meg, a www.odaado.hu oldalon. Elmondták, hogy az oldalon elsősorban időseknek szóló, megbízható hírek és a Tudástár rovatban hasznos, ismeretterjesztő cikkek, videók vannak.

Érdemes regisztrálni az oldalra, mert az ingyenes regisztráció után érhető el az a felület, ahol keresni lehet olyan mesterembereket, iparosokat, vállalkozókat, cégeket és civil szervezeteket, amelyek figyelemmel vannak az idősekre, és magukat odaadónak, megbízhatónak vallják.

A kereső segítségével a felhasználók megkereshetik a számukra legmegfelelőbb szakembert, majd könnyen és egyszerűen fel tudják venni a kapcsolatot a weboldal segítségével. Például könnyen tudnak árajánlatot kérni az elvégzendő munkára. A szolgáltatás megrendelése és a fizetés már nem a weboldalon történik.

Cimkék:
2021-09-04