Belépés Regisztráció

Fodor Zsóka mutatta be az Odaadó Programot Csillebércen, a Szépkorúak Fesztiválján


Fodor Zsóka mutatta be az Odaadó Programot Csillebércen, a Szépkorúak Fesztiválján

Augusztus utolsó hétvégéjén a hűvös idő ellenére több ezren látogattak ki Csillebércre, a Szépkorúak Fesztiváljára. A Civilút Odaadó Programját Fodor Zsóka színművész, az Odaadó háziasszonya mutatta be a résztvevőknek.

Kedves Odaadók és leendő Odaadók! – így köszöntötte a Fodor Zsóka színművész, az Odaadó háziasszonya a Szépkorúak Fesztiválján résztvevőket, akinek részletesen bemutatta az Odaadó Programot. Mint elmondta, a www.odaado.hu egy civil kezdeményezés, amelynek célja, hogy segítse az időseket.

Az internetes oldalon összegyűjtik azokat a szakembereket, vállalkozókat, cégeket, intézményeket és civil szervezeteket, akik törődéssel fordulnak az idősek felé, megbízhatónak és odaadónak vallják magukat. Így az Odaadó segíti az időseket a tájékozódásban, és segíti a szakembereket is, hiszen bemutathatják a szolgáltatásaikat. 

Fodor Zsóka a jelenlévőket arra bíztatta, hogy regisztráljanak a weboldalra, és azt ajánlják barátaiknak, ismerőseiknek is. Ezt a szépkorúak akár már a Civilút Alapítvány standjánál is megtehették Csillebércen, ahol az alapítvány apró ajándékokkal is kedveskedett a látogatóknak.

Cimkék:
2021-08-28