Belépés Regisztráció

Milyen pályázatok vannak nyugdíjas embereknek


Milyen pályázatok vannak nyugdíjas embereknek

Elsősorban ami ajánlani tudunk az Ingyen Tablet készülékeket és a PC számítógép konfiguráció vásárlásának támogatását. 

Greenlight vissza nem térítendő pályázati támogatás keretében minden 18. életévét betöltött magánszemély pályázatot nyújthat be. Talán az egyik legsikeresebb ezek közül a Tablet készülékekre benyújtott pályázat. Azt kiszeretném emelni, hogy a készülékek korlátozott példányszámban állnak rendelkezésre, ennek ellenére több nyugdíjas magánszemély is van a kedvezményezettjeink között. Eszköz pályázatunk a Digitális megjelenés népszerűsítése szellemében az idősebb korosztály sem kivétel. 

Nézzük az eszköz pályázatokat! 

A Greenlight pályázatok keretében maximálisan 99db pályázatot támogatunk. Ebben persze benne vannak a Tabletek és az összes többi támogatási lehetőség is. Tabletekre igen jelentős verseny szokott kialakulni, de minden kedvezményezettünknek ingyen szállítjuk le a készülékeket. A tablet készülékek Android vagy FireOS operációs rendszerrel rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy ezzel a felülettel fog először találkozni a felhasználó. A készülékek 7″ könnyen hordozható eszközök akár az ágy párnája alá is elhelyezhető, délutánonként a fotelben vagy a hintaszékben internetezhet és szeretteivel beszélgethet az idősebb korosztály. Greenlight pályázati támogatásEzekre a készülékekre igaz, hogy a technika nem valami bonyolult eszköz, hanem nagyon is logikusan felépített készülék. Valamikor kezdet kezdetén gyermekekkel folytatott kísérlet eredményeként születtek meg a kezeléshez szükséges gesztus vezérlések. Minden készülék rendelkezik ezekkel a funkciókkal. A tableteket alapvetően két oldalról lehet megközelíteni: vagy felhizlalt telefonokként tekinthetünk rájuk, vagy pedig összement, billentyűzetét vesztett netbookoknak. Gondolom most sokan felháborodtak, de mindkét oldal helyes szemszög lehet adott esetben. 

Mire jó egy tablet? 

Ez nehéz kérdés és egyéni igényektől függ. Általánosságban netezésre, videózásra, könyvolvasásra, közösségi szolgáltatásokra és játékra (nem PC) való. A statisztikák szerint a legtöbben ezekre a tevékenységekre használják. Az e-book olvasás, mint lényeges szempont nem mellékes, hiszen éppen fellendülőben vannak a speciális célhardverek, az E-könyv olvasók. Azt is látni kell, hogy az előzetes beharangozások ellenére legtöbben kiegészítőként és nem helyettesítőként veszik otthonra. Kikapcsolódásra, pihenésre kiválóan használható, mert nem nehéz és kézre áll, bár gépelni rajta már nem biztos, hogy a legkényelmesebb dolog, de ez senkit ne riasszon vissza, ugyanis hangalapú gépelésre is képesek így a virtuális billentyűzetet kezelni nagyon ritkán kell. Van, aki autójában GPS-ként használja, de alkalmazták már az orvostudományban és hasznos lehet előadásokon, konferenciákon, vagy irodai munkákban is. Extrémebb esetekben éttermekben étlapként, itallapként is használják és hotelekben is reggeli újságok mellett, helyett. Egyszóval nagyon sok mindenre használható. 

Miért kell pályázni? 

Egyáltalán az jó? Megéri nekem? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megéri-e a pályázat és megméretteti magát a Greenlight pályázati kiírásban. Készülékeket mi is úgy szerezzük be partnereinktől, pályázatunkat hirdetjük ez mind anyagi kiadás számunkra is. Ezért versenyben biztosítjuk a készülékeket és a legjobb pályázatokat honoráljuk. 1db jó minőségi új és garanciális tablet is alsó hangon számolva is bruttó 25 ezer forinttól lehet megvásárolni + szállítási díjon Magyarországon. Amennyiben csak erre pályázik úgy az első pályázati csomagot kell benyújtani, aminek a díja 5000 forint AAM (AAlanyi adómentes) így kedvezményezettként ennyibe került a Tablet készülék. Természetesen mi azt szoktuk mondani, ha komolyabb tervei vannak, akkor érdemesebb több mindenre egyszerre pályázni így az esélyei közel 100%-hoz konvertálnak. Mivel pályázatunk elsősorban nem szociális pályázat így a bemutatkozás után próbáljanak valami ötletes megoldást írni miért van szükség ezekre az igazán komoly készülékekre. Szeretném hangsúlyozni, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő embertársaink józan és megfontolt döntést követően nyújtsák be pályázatukat!

Forrás: greenlightpalyazatok.hu, Fotó: greenlightpalyazatok.hu

2021-01-14