Belépés Regisztráció

Szenior expo a BOK csarnokban


Szenior expo a BOK csarnokban

A MÁESZ október végi szűrőprogramján az idős korosztály került a fókuszba. A BOK csarnokban két napon keresztül fogadták azokat a szeniorokat, akik kíváncsiak voltak aktuális egészségi állapotukra.

Magyarország legnagyobb humanitárius formában működő egészségvédelmi programja olyan, az 50 év feletti korosztálynak szóló termékeket és szolgáltatásokat mutattak be, amelyek az életminőség javítását célozzák. Ehhez az eszmeiséghez szorosan kapcsolódik a Civilút Alapítvány Odaadó-Programja, amely sok résztvevő érdeklődését keltette fel a helyszínen.

Együttműködő partnerként az volt a feladatunk, hogy a szeniorok mindennapi problémáira tanácsokat, megoldási javaslatokat, jó gyakorlatokat, programokat kínáljunk. A résztvevőknek az alapítvány standjánál munkatársaink mutatták be a Civilút programjait, elsősorban a megbízható szolgáltatásokat és szolgáltatókat felvonultató Odaadó Programot és az egészséges étkezést népszerűsítő Szeretettől Édes Főzősuli Programot. A hírlevélre regisztrálók, valamint a program Facebook oldalát kedvelők részére alapítványunk meglepetésajándékkal kedveskedett.

Ezen kívül színes programokkal, interaktív bemutatókkal, előadásokkal, táncos és mozgásos programokkal, egészségügyi szűrésekkel, tanácsadásokkal, koncertekkel, sztár fellépőkkel várták a látogatókat. Olyan előadók szórakoztatták a megjelenteket, mint Nyári Károly és lányai, vagy Soltész Rezső. A rendezvény háziasszonya Endrei Judit televíziós műsorvezető volt.

 

2023-10-30