Belépés Regisztráció

Vajtó-Tilhof Ingrid: Kötelezettségemnek érzem, hogy másokon segítsek


Vajtó-Tilhof Ingrid: Kötelezettségemnek érzem, hogy másokon segítsek

Odaadó díj – Közösségi kategória

Vajtó-Tilhof Ingrid, a Magyar Szervátültetettek Szövetsége alelnöke, a Magyar Transzplantáltak Kulturális és Sportegyesületének elnöke Közösségi hategórában vehette át az odaadó díjat. Az ünnepségen Berente Judit, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke méltatta.

Vajtó-Tilhof Ingrid kétszeres veseátültetettként, 11 éve dolgozik a Magyar Szervátültetettek Szövetségnél, és 7 éve annak alelnöke is. Számára a Szövetség nem csak munkahely, a kezdetek óta elhivatottan szenteli életét a szervátültetett közösség segítésének.  

„Kötelezettségemnek érzem, hogy másokon segítsek.” - vallotta önmagáról. 

Számára nem létezik munkaidő, amikor szükséges akkor dolgozik. A hazai és nemzetközi versenyek előkészítésében, és lebonyolítása alatt, az edukációs programokban és a Szövetség mindennapi életében nagy szakértelemmel és precizitással végzi a munkáját, amellyel nem csak a munkatársai, hanem a tagok elismerését is kivívta.

A szövetségi munkája mellett 2015 óta a Magyar Transzplantáltak Kulturális és Sportegyesületének elnöke, a szervátültetett emberek és családjuk segítésére tette fel az életét.  

Hihetetlen a munkabírása és a szervezőkészsége évek óta elengedhetetlen a magyar szervátültetett válogatott szerepléséhez, a nemzetközi versenyeken – a Szervátültetettek Világjátékán, a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa Bajnokságán – való sikerekhez. Óriási türelemmel segíti a versenyzőket, oldja meg a problémákat és deríti ki a szükséges információkat. Teszi mindezt úgy, hogy a beültetett veséje több mint 1 éve elfáradt és ismét művesekezelésre szorul.

Szorgalma, kitartása, ereje, optimizmusa, és mindezekhez társuló szerénysége példamutató mind a szervátültetett, mind a szervátültetésre váró, mind az egészséges emberek számára – mondta Berente Judit, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke.

2022-10-11