Belépés Regisztráció

Rólunk írták: A Civilút Alapítvány ingyenes musicalkoncerttel lepte meg az időseket


Rólunk írták: A Civilút Alapítvány ingyenes musicalkoncerttel lepte meg az időseket

A Civilút Alapítvány Odaadó Programja az ünnepi várakozás jegyében egy különleges színházi műsorral ajándékozta meg az időseket: a Kőszívű - A Baradlay-legenda - musicalkoncert és kulisszatitkok című előadással. A nagysikerű produkcióra közel 400 embert látott vendégül a Civilút Alapítvány - írta meg a tollal.hu.

A Kőszívű - A Baradlay-legenda - musicalkoncert és kulisszatitkok című előadásra invitálta december 1-re a Civilút Alapítvány Odaadó Programja az idősebbeket. Ezúttal nemcsak a darab mesés dallamait ismerhették meg az érdeklődők, de betekintést nyerhettek az alkotás folyamatába is.

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban már kora délelőtt érkeztek a vendégek, akik izgatottan várták, hogy megismerjék Jókai Mór örök érvényű regénye alapján készült zenés színházi előadás kulisszatitkait. A résztvevőket Gulyás Andrea, a Civilút Alapítvány kurátora köszöntötte, aki röviden bemutatta az Odaadó Programot, amely a www.odaado.hu weboldalon, az Odaadó applikáción és a program facebook oldalán is elérhető. A program célja az idősek támogatása, az aktív és független időskor elősegítése, valamint az Odaadó Közösség kialakítása. 

- Ez az alkalom arról szól, hogy megajándékozzuk az idősebbeket, a szeniorokat, az Odaadó Közösségünk tagjait. Ezért nagyon örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek a meghívásunkra, és advent idején együtt ünnepelhetünk egy kulturális programmal - mondta. 

Az előadáson a Kőszívű - A Baradlay-legenda író-rendezője, Szente Vajk és a darab producere, Szabó László osztották meg a kulisszatitkokat Magyarország egyik leggrandiózusabb színházi produkciójáról. A dalokat pedig hazánk legnépszerűbb musical színészei - Bori Réka, Ember Márk, Feke Pál, Märcz Fruzsina, Orth Péter és Veréb Tamás -adták elő. Méltán arattak nagy sikert. 

A Civilút Alapítvány Odaadó Programja nemcsak ingyenes előadással, hanem vendégváró falatokkal és ajándékkal is kedveskedett a résztvevőknek.

Forrás: tollal.hu

2022-12-09