Belépés Regisztráció

Odaadó Települések országszerte


Odaadó Települések országszerte

Országszerte egyre több település csatlakozik az Odaadó Programhoz. Az idei évben Odaadó Település lett Budafok, Csővár, Karcag, Ócsa, Rákóczifalva, Szajol, Szászberek, Tatárszentgyörgy, Tiszacsege, Tiszafüred, Tiszapüspöki és Tiszavárkony. Az Alapítvány várja további önkormányzatok jelentkezését is!

A Civilút Alapítvány egyik legnagyobb, legösszetettebb programja az Odaadó. Az Odaadó Program az online térben nyújt segítséget a szenior korosztály számára. A portálon az idősebbek odaadó szakembereket, idősekkel foglalkozó intézményeket, civil szervezeteket kereshetnek. A Tudástárban hasznos információkat olvashatnak, és ingyenesen megtekinthetik a Civilút Szenior Akadémia előadásait is.

Az Odaadó Programhoz egyre több település csatlakozik. Az idei évben Odaadó Település lett Budafok, Csővár, Karcag, Ócsa, Rákóczifalva, Szajol, Szászberek, Tatárszentgyörgy, Tiszacsege, Tiszafüred, Tiszapüspöki és Tiszavárkony.

Az Odaadó programban részt vevő településeket a Civilút Alapítvány többek között abban segíti, hogy a helyiek megismerjék a program használatát: szórólapokkal, plakátokkal, tájékoztató anyagokkal segíti, hogy a szenior korosztály biztonsággal tudja használni a portált.  Az Odaadó Közösség kialakítása érdekében a munkatársak részt vesznek a települések rendezvényein, ahol segítik az ingyenes regisztrációt. 

2021-12-30