Belépés Regisztráció

Odaadó Portál a Duna TV-ben


Odaadó Portál a Duna TV-ben

Az Odaadó Portálról is szó volt a Duna Televízió Almárium című időseknek szóló műsorában, Gulyás Andrea, a Civilút Alapítvány kuratóriumi tagja beszélt a kezdeményezésről. A műsor aktuális tájékoztatást ad a nyugdíjasokat érintő témákban, hasznos információkkal, praktikus tanácsokkal segíti a mindennapjaikat.

A Duna TV Almárium című szolgáltatói magazinjában Gulyás Andrea, a Civilút Alapítvány kuratóriumi tagja beszélt az Odaadó Portál működéséről és céljairól.

„Három cél vezérelt minket: elsősorban segíteni akartunk abban, hogy az időskorúak aktív és független életet éljenek, másrészt segítséget szeretnénk adni a családoknak, akik távol élnek időskorú hozzátartozóiktól, de szeretnének gondoskodni róluk a mindennapjaikban. Szerettünk volna szemléletet formálni, hogy az idősekről való gondoskodás a szolgáltatók esetében egy új piaci értékként jelenjen meg. Harmadrészt pedig a példamutatás: mi egy Odaadó Közösséget építünk, azt szeretnénk, ha azok a szolgáltatók, akik ezen az oldalon regisztrálnak – legyenek azok egyéni vállalkozók, cégek, intézmények, civil szervezetek, vagy éppen önkéntesek –, azok példaként jelenjenek meg a közösség előtt” – emelte ki az Almárium című műsorban Gulyás Andrea.

A műsort az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

https://mediaklikk.hu/video/almarium-2021-04-30-i-adas/

Szerző: Győri Lívia, Fotó: mediaklikk.hu

2021-05-03