Belépés Regisztráció

Budafoki üzleti reggeli


Budafoki üzleti reggeli

A Civilút Alapítvány is részt vett a Budafok-Tétény Ipartestülete által szervezett üzleti reggelin, amelyre a kerületi önkormányzat stratégai partnerei, vállalkozások, cégek kaptak meghívást. Gulyás Andrea, az alapítvány kurátor az időseket és a vállalkozókat egyaránt támogató Odaadó Programot mutatta be.

A Civilút Alapítvány tavaly év végén kötött stratégiai partnerségi megállapodást Budafok-Tétény Önkormányzatával, így Budapest XXII. kerületében is elindult a szenior korosztályt segítő Odaadó Program.

Ennek a megállapodásnak az eredményeként az alapítványnak lehetősége nyílt arra, hogy részt vegyen a Budafok-Tétény Ipartestülete által szervezett üzleti reggelin és bemutassa a helyi cégeknek, vállalkozásoknak az Odaadó Programot.

Az Odaadó Program célja, hogy az idősek az online térben, azaz a www.odaado.hu weboldalon könnyen és egyszerűen megtalálják azon vállalkozókat, szolgáltatókat, akik megbízhatónak, odaadónak vallják magukat. Az odaado.hu tulajdonképpen egy online piactér, ahol a szenior korosztály és a cégek, vállalkozások, intézmények egymásra találhatnak.  Ez mindenki számára hasznos és értékes kapcsolat.

2022-04-08